Cégünkről

Az Onyxprint Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, több éves reklám- és nyomdaipari tapasztalattal, referenciákkal, valamint megbízható, saját tulajdonú gépparkkal rendelkező vállalkozás.

Folyamatos fejlődésünk és sikerünk titka, a kifogástalan minőségű reklám- és nyomdaipari termékek értékarányos áron történő előállítása. Ennek alapja a kvalifikált és megbízható szakembergárda és az alapanyagok kiválasztásánál alkalmazott igényesség.

Nyomdánk a közepes példányszámok mellett a néhány darabos és egyedi termelésre is berendezkedett. A vállakozás méretéből és munkatársaink személyiségéből adódó családiasságot és rugalmasságot alkalmazzuk ügyfeleinkkel történő kommunikációnk során is, lehetővé téve akár a személyes jelenlétet a gyártás kezdetekor.

Igyekszünk ügyfeleinknek komplett szolgáltatásokat nyújtani, így képesek vagyunk a gyártási folyamat teljes vertikumát, minden munkafolyamatot házon belül elvégezni. A cég tevékenységi körébe nem csupán a nyomatok legyártása tartozik, hanem ügyfeleink minél szélesebb körű igényeinek kielégítése is.

Célunk, kiváló minőségű nyomdai szolgáltatás nyújtása ügyfeleinknek.

Bódiss Ákos
ügyvezető tulajdonos

E-mail: onyxprint@onyxprint.hu
Telefon: 06 (70) 37-000-41